SPARTEL & FILT

​Vi står altid klar med råd og vejledning, hvis du har besluttet at opsætte glasvæv eller filt på vægge og lofter.

Vi rådgiver dig om, hvad du skal være opmærksom på for at opnå det bedst mulige resultat med spartel og filt. Fra klargøring af overfladerne til den afsluttende rengøring.

Hos os udfører vi arbejdet for dig, så du ender med et professionelt resultat, som både du og vi er tilfredse med.

Ring eller skriv endelig for at få de gode råd og de gode tilbud.

RENOVERING

Malerfirmaet BKA løser både erhvervsrelaterede opgaver såvel som private, og du skal blot henvende dig for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har til vores kunders store tilfredshed udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt og lejligheder misligholdt.

Gennem årene har vi udført en lang række forskellige renoveringsopgaver. Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi er således også klar til at udføre opgaver for jer.​

Vi står for renovering og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer og i ejendomme.​

Malerfirmaet BKA giver nyt liv til gamle bygninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

INDEN- & UDENDØRS MALING

Vi udfører alle former for maleropgaver samt står for vedligeholdelse såvel indendørs som udendørs for netop din virksomhed.

Kvalitet er vores kerneværdi, og derfor er du hos os garanteret kvalitetsmalerarbejde. Vi har kun faguddannede malere, og vi benytter kun kvalitetsprodukter.

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved. Fremstår facaden på din virksomhed eksempelvis ikke intakt, har det stor betydning for, hvordan du har det med bygningen. Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed. Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du møder på arbejde.

Du er velkommen til at bevæge dig rundt på vores hjemmeside, som fortæller mere om Malerfirmaet BKA og vores kompetencer. Vi står ligeledes klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​

Vi er opmærksomme på alle Detalje for at gøre dit værelse Væg forbløffende

Malerfirmaet BKA løser alle typer maleropgaver både privat, for virksomheder, institutioner & forretninger i København og omegen

Links

Social Media