top of page

TIL DET PRIVATE

eeeeeelllll.jpg

SPARTEL & FILT

Hos Malerfirmaet BKA udføre vi alle slags vægbeklædninger.


Vi fører bl.a. spartel og filt, der giver væggene en stærk og ensartet overflade, og som binder malingen optimalt.

Før du arbejder med spartel eller filt, skal du sørge for at rense væggene for ujævnheder og løst tapet. Er der huller eller fordybninger i væggene, skal de spartles.

Ring eller skriv endelig til os hvis du ønsker informationer og evt. et uforpligtende tilbud. På denne måde sikrer du et professionelt resultat.

INDEN- & UDENDØRS MALING

Maling er med til at skabe stemning i dit hjem. Men det kan være en udfordring at finde den rigtige farvesammensætning og det rette farvevalg. De kulørte farver kan virke afskrækkende, og mange vælger trygge og neutrale farver og går derved glip af mange flotte farvemuligheder.

Med vores erfaring kan vi hjælpe dig med typer og farver, som vil gavne og skabe harmoni i netop dit hjem.

De mange muligheder inden for maling kan skabe forvirring og tit være uoverskueligt. Hos Malerfirmaet BKA har vi erfaringen og ekspertisen til at rådgive om netop din maleropgave. Hos os får du gratis tips og ideer til valg af både indvendige og udvendige farver.

Ring eller skriv endelig hvis du ønsker hjælp til valg af farver. 

IMG_5228.jpeg

RENOVERING

Hos os renoverer vi alt malerrelateret arbejde. Har du et konkret problem, er der snart ikke det projekt, vi ikke har taget os professionelt af tidligere. Du kan derfor trygt henvende dig med dine renoveringsprojekter.


Er din facade slidt, er træet falmet i din vinduesramme eller på din terrasse, ønsker du en opfriskning af dine lofter eller vægge? Vi har ekspertisen på baggrund af flere års erfaring.

Fremstår lejligheden mørk og slidt, har boligforeningen ofte en vedligeholdelseskonto, som kan betale for nye, friske farver.

bottom of page